Kıbrıs Yılbaşı Programları 2024

X
Concorde Luxury Resort Yılbaşı 2022

Concorde Luxury Resort Yılbaşı 2022

Fantezi müziğin dev ismi Ebru Gündeş, 2021’in son gecesinde Concorde Luxury Resort Hotel’in muhteşem ambiyansıyla Kıbrıs’ta sizlerle buluşuyor.
Elexus Hotel Yılbaşı Programı 2022

Elexus Hotel Yılbaşı Programı 2022

Lüx ve konforlu tatil için dört mevsim konuklarına hizmet veren Elexus Hotel 2022 yılbaşı gecesinde Özcan Deniz ile muhteşem bir geceye hazırlanıyor.
Her anı kendinizi özel hissedeceğiniz detaylarla süslenen yılbaşı programında konakladığınız süre boyunca kesintisiz eğlence, kesintisiz aktivite ve Elexus’un lezzetli menüleri sizinle olacak. Geç kalmadan rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.
Merit Crystal Cove Yılbaşı Programı 2022

Merit Crystal Cove Yılbaşı Programı 2022

Dağ ile deniz manzarasını birlikte sunan konforlu tatillerin adresin Merit Crystal Cove, yeni yıla güzel sesiyle Gökhan Tepe‘nin eğlenceli sahne performansıyla giriyor. 
Kıbrıs’ın en güzel koylarından birinde yer alan Merit Crystal Cove, denize sıfır konumuyla yılbaşında da tatilcilerin bir numaralı adresi olmaya hazırlanıyor. Sahnede Gökhan Tepe ve orkestrası ile tüm yılın stresinden kurtulacağınız bu eğlenceyi kaçırmamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Kaya Artemis Resort Yılbaşı Programı 2022

Kaya Artemis Resort Yılbaşı Programı 2022

Kıbrıs’ta dört mevsim kapanmayan tatil havasını en güzel yaşatan mekanlardan biri olan Kaya Artemis Resort Otel, 2022 yılbaşı galasında Aşkın Nur Yengi konseriyle muhteşem bir programa imza atıyor.
Görkemli Efes Salonunda gerçekleşecek olan gala gecesinde konuklarımıza set menü ve limitsiz yerli & yabancı alkollü, alkolsüz içecek servisi yapılacaktır.
Kaya Palazzo Kıbrıs Yılbaşı Programı 2022

Kaya Palazzo Kıbrıs Yılbaşı Programı 2022

Kıbrıs’ın gözdesi Girne’de bir saray ihtişamıyla boy gösteren Kaya Palazzo Hotel,  31 Aralık gecesi 2021 yılını unutulmaz bir etkinlikle kapatmak için sahnesinde buğulu sesiyle Funda Arar‘ı ağırlıyor.
3 günlük dolu dolu bir program hazırlayan otel her güne ayrı bir eğlence sunarak konuklarının tüm stresinden kurtulup yeni yılı neşeyle karşılayabilmesini sağlayacak. Funda Arar‘ın güzel sesi ve Kaya Palazzo’nun ihtişamını bir araya getirecek gecede yerinizi almak için geç kalmayın.
Chamada Prestige Hotel Yılbaşı 2022

Chamada Prestige Hotel Yılbaşı 2022

Sahnesiyle, sesiyle her yaştan müzikseverin sevgilisi ALİŞAN, 2022 yılbaşı galasında Chamada Prestige Hotel & Casino’da… Yılbaşında tüm gece sürecek bu eğlencede yerinizi almak için geç kalmadan rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Lord’s Palace Hotel Yılbaşı Programı 2022

Lord’s Palace Hotel Yılbaşı Programı 2022

Lord’s Palace Hotel 2022’ye yılın en çok ses getirecek programıyla giriş yapmaya hazırlanıyor. Sesiyle, şarkılarıyla, duruşuyla Türk Pop müziğinin kraliçesi Gülşen 31 Aralık gecesi Lord’s Palace Hotel’de sizlerle buluşuyor.
Girne’de muhteşem konumuyla her tatilin en sevileni olmaya aday Lord’s Palace Hotel, yılbaşı tatilinde hem eğlenmek hem de dinlenmek isteyenler için hazırlıklarını tamamladı. Gülşen’in unutulmaz sahne gösterisi ve sınırsız eğlence için yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Limak Cyprus Deluxe Hotel Yılbaşı 2022

Limak Cyprus Deluxe Hotel, 2022 yılbaşı galasında Koray Avcı ve Meltem Erensoylu  ile muhteşem bir galaya hazırlanıyor. 
Müziğe ve eğlenceye doyacağınız gala programında Limak Cyprus Deluxe Hotel’in geceye özel menüsü sizlerle olacak.  Koray Avcı’nın eğlenceli sahne programı, Meltem Erensoylu‘nun güzel şarkıları ve limitsiz eğlence için yılbaşında birlikteyiz.
Concorde Tower Yılbaşı 2022

Concorde Tower Yılbaşı 2022

Yılbaşının büyüsü Concorde Tower’da sizleri bekliyor. Concorde Tower 2022 Yılbaşı Galasında şarkıları ve sahne performansı ile akıllara kazınan Hadise sevenleriyle buluşuyor. 
Tadı damağınızda kalacak lezzetlerden oluşan yılbaşı gala menüsünün yanında sınırsız bir eğlence 2021’in son gecesinde Concorde Tower’da yaşanacak. Hadise ile eğlenceye doymak için erken rezervasyon imkanını kaçırmayın.
Nuh’un Gemisi Deluxe Yılbaşı Programı 2022

Nuh’un Gemisi Deluxe Yılbaşı Programı 2022

Nuh’un Gemisi Deluxe Otel, Kıbrıs’ın el değmemiş noktalarından biri olan Karpaz Yarımadası’nda muhteşem kumsalı, benzersiz konsepti ve sahnede Tan Taşçı ile yılbaşında da sizlerle. Güçlü sesi ile sahnelerin aranan ismi Tan Taşçı 31 Aralık gecesi muhteşem bir programla sevenleriyle buluşacak.
Yeni yıla merhaba derken yılın en iyi programlarından birinde olmak için Nuh’un Gemisi Deluxe Otel 2022 yılbaşı galasında yerinizi ayırtmayı unutmayın.
Acapulco Otel Kıbrıs Yılbaşı Programı 2022

Acapulco Otel Kıbrıs Yılbaşı Programı 2022

2021 yılının son gecesinde bomba gibi bir eğlence Acapulco Resort Otel’de sizi bekliyor. İki ayrı salonda iki ayrı eğlence ile bir tarafta sahnelerin  sevilen ismi, eğlenceli showlarıyla Fatih Ürek bir yanda da muhteşem repertuarlarıyla İzmir ShowBand sizlerle olacak.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da konuklarını hem eğlenceye hem lezzetli yemeklerine doyurmak için yola koyulan Acapulco Resort Otel, Fatih Ürek ve İzmir Showband Orkestrası ile 31 Aralık gecesi sizleri bekliyor olacak. Geç kalmadan rezervasyon yaptırmayı untumayın.
Salamis Bay Conti Resort Hotel Yılbaşı 2022

Salamis Bay Conti Resort Hotel Yılbaşı 2022

Salamis Bay Conti Resort Hotel, yeşiliyle mavisiyle muhteşem Akdeniz manzarasıyla yılbaşı programınıza dahil oluyor. Şarkılarıyla sahnelerin sevilen grubu Yeni Türkü, 31 Aralık gecesi keyifli bir programla sizlerle olacak.
2 gece sürecek olarak programda ailenizin her üyesine uygun etkinlik olacak. Çocuklar için onlara özel programlar yetişkinler için de Yeni Türkü ile sınırsız eğlence Salamis Bay Conti Resort Hotel’de sizleri bekliyor. Programa katılabilmek için geç kalmadan rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.

Kıbrıs 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Saruhan Web
Acapulco Resort Kıbrıs Yılbaşı 2024

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş